Promovarea beneficiilor muncii remote.

Promovarea locațiilor ideale pentru munca remote.

Organizare workshop-uri.

Remote Stories Team

Remote Stories Team

Remote Stories exprimă un stil de viață și de muncă, fiind o continuare a activităților zilnice, atât profesionale cât și personale. Echipa noastră deține studii și experiență în domeniul turismului. În cadrul acestui proiect, ne dorim să promovăm beneficiile muncii de la distanță (remote), atât în cadrul unei companii, cât și freelancer. Ne adresăm în special segmentului Bleisure (Business & Leisure Travel).
Promovăm locațiile ideaile pentru o persoană care lucrează remote: hoteluri, cafenele, ceainării, restaurante, atât din România, cât și din străinătate. Organizăm workshop-uri pentru companiile hybride sau pentru cei ce își doresc să devină 100% remote, pentru cei ce au ca scop creșterea eficienței/producitivității muncii remote și a echilibrului între viața personală și carieră.
Muncă remote din diferite locații
Experiențe și călătorii
Organizare Workshopuri
Abordarea mea în general este: When a working day is like a Sunday, it is the perfect day! 🙂
Sunt 6 ani de când lucrez Remote și în același timp independent în industria Comunicării și PR-ului, iar mai nou și în Design de Interior. Este mult mai confortabil, eficient și ai mai multă libertate când lucrezi Remote de oriunde îți dorești. Din experiența mea vă pot spune că ai nevoie de o perioadă de acomodare la noul stil de lucru astfel încât să-ți găsești ritmul și să devii din ce în ce mai productiv în activitatea zilnică. Însă beneficiile sunt nenumărate. Unul dintre cele mai importante este, cel puțin pentru mine, libertatea.

De aceea, cred că de-a lungul timpului am avut joburi destul de flexibile. De exemplu, în facultate am avut joburi part-time care îmi permiteau să îmi stabilesc programul. După absolvirea facultății am început să lucrez în televiziune, unde iar am avut un program destul de flexibil. Iar din 2014, de când am ales să lucrez independent și remote, pot spune că am cea mai mare libertate. Aceasta vine la pachet cu responsabilitate, dar și flexibilitate și opțiuni.

Munca remote și stilul de viață sustenabil sunt trendul prezentului și al viitorului.

Abordarea mea este alimentată de pasiunea pentru tehnologie, travel & sport.
Pentru mine, să lucrez în industria ospitalității nu este doar o profesie, ci o adevărată pasiune – trăiesc o viață dinamică, interesantă și provocatoare, întâlnesc oameni din întreaga lume, cu scopul de a câștiga tot mai multe cunoștințe și de a-mi diversifica abilitățile – aceasta este percepția mea asupra profesiei mele. Abilitățile mele interpersonale sunt extrem de motivate să îndeplinească standarde de cea mai înaltă calitate.

În experiența mea de peste 15 ani în turism, dintre care jumătate ca agent de turism și jumătate în management hotelier, a ajuta a fost la temelia a orice am făcut. Acest lucru m-a pregătit pentru a face pasul în antreprenoriat, dezvoltând mai multe proiecte în domeniul turismului. Am ajutat mii de persoane să se simtă minunat în vacanțele lor ca agent de turism, învățând atunci că valoarea ajutorului este de neprețuit mai ales într-un business precum turismul. Toate reușitele mele s-au bazat pe multă pasiune și hard work, ajungând astfel să ocup funcții importante în cadrul unor companii multinaționale, cum ar fi INVIA.CZ (agenție de turism online) sau Booking.com.

Sunt fundamental curioasă, învăț experimentând, țintind mereu spre găsirea de idei “out of the box” şi soluții noi. Caut tot timpul noi posibilități de a evolua, întrebându-mă constant: “Ce-ar fi dacă…?”

Contactează-ne

Email: play@remote-stories.com
Telefon: +(40) 744 455 811
Pentru orice întrebare aveți, nu ezitați să ne contactați! Folosiți acest formular, iar unul dintre membrii echipei Remote Stories vă va răspunde în cel mai scurt timp.